Peter Svarre
Den Perfekte Storm

Kommentarer fra folk der læser bogen

I slutningen af hvert kapitel af Den Perfekte Storm er der mulighed for at kommentere det enkelte kapitel. Man kan enten kommentere via sin mobiltelefon, via twitter eller via denne side. Her på siden kan du læse folks kommentarer og evt. kommentere disse kommentarer.

Skriv kommentar

Kommentar til:
Dit navn:
Din e-mail:

(116) kommentarer

1
Kommentar til kapitel: 2

God baggrundsinformation for tilblivelsen af bogen, FB fokusgruppen er en spændende indgangsvinkel. #dpskap2

28. February, 2012
Martin Bille-Hansen
Kommentar til kapitel: 3

Har været på boligmarkedet i næsten et år for at købe hus, og vil mene at ejendomsmægler markedet netop er ramt af Stormen, men ikke har opdaget det endnu.
Min oplevelse er at de på ingen måde tilbyder en rådgivnings service udover at køre rundt med en bundt nøgler og åbne villa-døre søndag efter søndag.
Boliga appen derimod var den ydelse, der lå tættest på at dække mit behov. Den gav overblik og relevant info. Hvis Boliga var istand til at hente salgsdata ind fra private boligersælgere, så ville der ikke være meget forretning tilbage til ejendomsmæglerne.

27. February, 2012
1
Kommentar til kapitel: 1

#dpskap1 meget inspirerende læsning! Må eje bogen!

16. February, 2012
1
Kommentar til kapitel: 1

Har lige læst #dpskap1 god læsning og kan godt lide den interaktive vinkel med qr-kode og Twitter kommentar, ser frem til det næste kapitel.

15. February, 2012
1
Kommentar til kapitel: 1

Færdig med #dpskap1 og undrer mig over, at @petersvarre ikke selv agerer cyborg. Hans twitter er Whitney-stille. Men god bog so far!

13. February, 2012
1
Kommentar til kapitel: 2

#dpskap2 Stop her hvis du leder efter et hurtigt fix -eller hvis du ikke gider blive ved med at læse, hvad du har i vente #denperfektestorm

06. February, 2012
1
Kommentar til kapitel: 1

Kan godt lide ham der Steve Mann, men ellers er #denperfektestorm en lidt langsom starter #dpskap1

06. February, 2012
TorbenAndersen (Torben An
Kommentar til kapitel: 2

@petersvarre den venter jeg lige med at læse. Er kun lige begyndt på #dpskap2 – ikke afsløre slutningen 🙂

03. February, 2012
Tenna Weng Pedersen
Kommentarer til hele bogen

I Biblioteksbranchen har man en oplevelse af, at jo mere digitalt materiale (bibliotekssprog for alt det biblioteket indeholder fysisk og digitalt), jo mere behov for fysiske møder, er der. Som om at det digitale unervers giver mulighed for mere komplexitet og at mennesker har behov for at få styr på denne komplexitet vha fysiske møder. Hvad tænker du, Peter, og I andre læsere om bibliotekers roller i fremtiden? Bliver bibliotekers rolle måske at facilitere de fysiske møder/interessefællesskaber og videndeling? Og i mindre (meget mindre!) grad at klamre sig til en fysisk og digital materialesamling?

02. February, 2012
Ernst Poulsen
Kommentar til kapitel: 3

Et spørgsmål: Du skriver i kap. 3 om brugerskabelse, at vi er nået frem til et postindustrielt samfund, hvor produkter og services er et led i folks identitetsprojekter. Det lyder fornuftigt. Men er der ikke et yderligere aspekt: Vi iscenesætter os selv med et formål – f.eks. at blive hørt, opnå respekt, få respons. Den “flade” vi skaber er altså ikke målet i sig selv – det er responsen, respekten – den menneskelige kontakt vi opnår, som driver os. Eller? Hvad siger du? Er det blot det samme jeg beskriver med andre ord?

01. February, 2012
Torben Heikel Vinther
Kommentarer til hele bogen

Jeg kan vældig godt lide de mange muligheder man som læser har for at kommenterer bogen. Jeg glæder mig til at læse resten af bogen.

26. January, 2012