Peter Svarre
Den Perfekte Storm

Kommentarer fra folk der læser bogen

I slutningen af hvert kapitel af Den Perfekte Storm er der mulighed for at kommentere det enkelte kapitel. Man kan enten kommentere via sin mobiltelefon, via twitter eller via denne side. Her på siden kan du læse folks kommentarer og evt. kommentere disse kommentarer.

Skriv kommentar

Kommentar til:
Dit navn:
Din e-mail:

(116) kommentarer

1
Kommentar til kapitel: 1

#dpskap1 Den perfekte storm af Peter Sparre. Første kapitel er læst. Letlæselig og forståelig. Glæder mig til at læse videre 🙂

30. May, 2012
katrine
Kommentarer til hele bogen

Jeg har købt bogen som e-bog, og undre migover at de links der er i slutningen af kapitlerne ikke linker over til kommentarsiden. Eller at de hjemmesider der bliver nævnt i teksten ikke linker videre.

20. May, 2012
katrine
Kommentar til kapitel: 5

Jeg er lige blevet færdig med kapitel 5, troede aldrig jeg kom igennem dette kapitel. Mange gentagelser og udenomssnak, indholdet er relevant, men kan godt koges ned. Minder om en amerikansk bog.

20. May, 2012
Vibeke Hauerslev
Kommentarer til hele bogen

Glæder mig til at stifte bekendtskab med bogen.
Jeg hørte om bogen og dens tilblivelse på et gå hjem møde hos Berlingske Media.
Her var forfatteren og talte om Den Perfekte Storm. Dejligt inspirerende foredrag.

12. May, 2012
1
Kommentar til kapitel: 7

Gratis produkter “sælger” meget bedre end produkter, der koster penge. Cc @petersvarre #dpskap7

07. April, 2012
1
Kommentar til kapitel: 2

RT @JesperOutzen: Hvorfor er der ikke flere der skriver bøger som @petersvarre ? Fantastisk lærerig og inspirerende bog #dpskap2

05. April, 2012
1
Kommentar til kapitel: 2

Hvorfor er der ikke flere der skriver bøger som @petersvarre ? Fantastisk lærerig og inspirerende bog #dpskap2

04. April, 2012
Jacob Christensen
Kommentar til kapitel: 1

Lækkert at se hvordan QR funktioner og andre idéer er implementeret i bogen. Det er food 4 thoughts og jeg har allerede fået 3 nye idéer, der skal bruges på min webshop.

02. April, 2012
1
Kommentar til kapitel: 2

Har læst de 2 første kapitler af: Den perfekte storm” – rigtig spændende læsning. Glæder mig til de næste kapitler. #dpskap2

01. April, 2012
Lene Thystrup
Kommentarer til hele bogen

Min varmeste anbefaling til bogen. Den digitale læringskurve er stejl – også i den kommunale verden, hvor vi nu begynder at etablere open source communities – f.eks DRUPAL. Vi er 98 kommunale virksomheder, der leverer de samme produkter til en fast kundekreds. Godt udgangspunkt for at udvikle sammen. Så hvis nogen kender til – eller overvejer at udarbejde en “perfekt storm” strategi for vores digitale myndighedsbehandling- på hjemmesider og intranet- så kom frit frem :0)

24. March, 2012
Finn Rylov
Kommentar til kapitel: 4

Det er jo glimrende at systematisere den perfekte storms relevans via kompasorienteringer.
Cerner casen er inspirerende, men fortællingen om, hvad Cerners digitaliseringsprojekt egentlig går ud på, måtte jeg læse flere gange. Først 3. gang gik det klart op for mig, at det handlede om at digitalisere support funktionen på en måde, så den videregav viden til både kunder og medarbejdere.

21. March, 2012
Jesper Norup Søbye
Kommentar til kapitel: 4

“Sociale medier er instrumenter” – spot on og mange tak. Sådan forklares, at det jo netop er vi mennesker, der er de sociale medier (hvis vi ellers er sociale!). Super!

15. March, 2012