Peter Svarre
Den Perfekte Storm

Kommentarer fra folk der læser bogen

I slutningen af hvert kapitel af Den Perfekte Storm er der mulighed for at kommentere det enkelte kapitel. Man kan enten kommentere via sin mobiltelefon, via twitter eller via denne side. Her på siden kan du læse folks kommentarer og evt. kommentere disse kommentarer.

Skriv kommentar

Kommentar til:
Dit navn:
Din e-mail:

(116) kommentarer

1
Kommentar til kapitel: 2

#dpskap2 fremragende kapitel 2. At indrage fremtidige læsere i udviklingen af sin bog er modigt ..

12. November, 2012
1
Kommentar til kapitel: 1

#dpskap1 glæder mig til resten af bogen den perfekte storm af Peter Svarre

11. November, 2012
Månedens anbefaling: Den
Kommentarer til hele bogen

[…] denperfektestorm.dk (hvor billedet også er taget fra) kan du blive klogere på modellen og på, hvordan du griber de […]

28. October, 2012
1
Kommentar til kapitel: 1

Lige blevet færdig kap 1 i Den Perfekte Storm #dpskap1 som skal læses i ferien. Gratulere mig selv med afsnit 0306 af Arrested Development

17. October, 2012
Anette Nørup
Kommentarer til hele bogen

Jeg har købt og læst denne fantastiske bog, som virkelig giver inspiration, desværre mangler jeg dog det meste af kapitel 7, da bogen er lavet med dobbelt optryk af nogle af siderne.
Kunne det tænkes at man kunne få et link til siderne 225-257, så disse kan downloades. Det er virkelig ærgerlig af mangle så mange sider af bogen.

09. October, 2012
André Rothschild
Kommentar til kapitel: 3

Gmail som første gratis online mailtjeneste? Er nu ganske sikker på at Hotmail kom længe før Gmail, og at Gmail efter et par år kom på markedet og blev en seriøs udfordrer, hvor den i dag vist er den førende på markedet “gratis e-mail-tjenester”. Ellers, foreløbigt rigtig god bog.

05. October, 2012
1
Kommentar til kapitel: 1

Er lidt træt af “social” buzz’en – det handler vel om ONLINE strategi, ik Peter? Hele den online pakke 🙂 #dpskap1

25. September, 2012
Brigitta Mathilde
Kommentarer til hele bogen

Dette er ikke bare en bog – men kombineret med de digitale modeller på sitet og den oplyste info om videre analysering af egen virksomhed,det perfekte arbejdsredskab for videreudvikling, implementering eller skabelse af nye tankegange, fremgangsmåder og initiativer. Tak til Peter for din transperans 🙂

17. September, 2012
Brigitta Mathilde
Kommentar til kapitel: 5

Nu begynder det hele at give mening og hænge sammen. Super bog!

16. September, 2012
Dorte Møller Madsen
Kommentarer til hele bogen

Ville lige læse 1. Kapitel, men endte med at speedreade hele bogen! Mere interessant end layout og indholdsfortegnelse umiddelbart tydede på, og med flere gode modeller og værktøjer jeg glæder lig til at anvende i praksis. tak for en god bog Peter

15. August, 2012
Elisabeth Tosti
Kommentarer til hele bogen

Jeg kunne godt bruge en engelsk udgave af bogen til mine kolleger, som er placeret globalt. Kan du give mig et hint om, om en engelsk oversættelse er på vej? Alternativt noget andet læseværdigt om emnet på engelsk?

10. July, 2012
Maria
Kommentar til kapitel: 1

Første kapitel lægger an til en spændende fortsættelse af, hvordan man som virksomhed kan arbejde strategisk med brugerskabelse og digitalisering og på den måde få skabt et rum fir brugerne, hvor der vil være en nogenlunde kontrolleret dialog. Glæder mig til resten.

22. June, 2012