Peter Svarre
Den Perfekte Storm

Kommentarer fra folk der læser bogen

I slutningen af hvert kapitel af Den Perfekte Storm er der mulighed for at kommentere det enkelte kapitel. Man kan enten kommentere via sin mobiltelefon, via twitter eller via denne side. Her på siden kan du læse folks kommentarer og evt. kommentere disse kommentarer.

  skriv kommentar
  12. March, 2013
  Iben
  Kommentar til kapitel: 3

  Du skriver at fysiske produkter vil blive gratis at kopier og dermed værdiløse. Jeg undre mig bare over hvorfor jeg skal betale 20-25.000 kr for Adobepakken , standard eller Master. Hvorfor er der stadig muligt for Adobe at tjene penge på et sådan ikke- fysisk produkt? Har de monopol? Eller er det noget jeg ikke ved?

  Kommentarer til kommentaren

  1.
  March 13, 2013 at 10:15:12 am, Peter Svarre said:
  Adobe pakken minder en del om Microsofts Office produkter, fordi de er blevet en de-facto standard i den kreative branche. Hvis du er kreativ er du mere eller mindre NØDT til at have Adobe pakken, hvis du skal samarbejde med andre kreative. Og hvis man er lykkedes med at blive en standard har man også monopolstatus, og kan derfor tillade sig, at tage en væsentlig overpris for sit produkt. Læg f.eks. mærke til hvor mange lignende produkter, der findes på markedet, som er gratis eller markant meget billigere. Hvis man vil lave DTP eller billedmanipulation er der masser af gratis/billige løsninger derude - men de er bare ikke blevet standarden på markedet.

  Skriv en kommentar til denne kommentar

  Dit navn:
  Din e-mail: