Peter Svarre
Den Perfekte Storm

Kommentarer fra folk der læser bogen

I slutningen af hvert kapitel af Den Perfekte Storm er der mulighed for at kommentere det enkelte kapitel. Man kan enten kommentere via sin mobiltelefon, via twitter eller via denne side. Her på siden kan du læse folks kommentarer og evt. kommentere disse kommentarer.

  skriv kommentar
  06. February, 2013
  Gerd Mueller
  Kommentar til kapitel: 4

  Jeg har lånt en udgave og læst de første 4 kapitler, og så vil jeg jo gerne købe den. Går på nettet (selvfølgeligt) for at finde den, og finder den på Gyldendal til en uhyggelig pris for en “rigtig” bog. Jeg finder den også på plusbog.dk til en meget mere rimelig pris (stadig som “rigtig” bog), på samme prisniveau som e-bogen hos Gyldendal. Hvad tror I, jeg valgte? – Jeg valgte faktisk e-bogen, selvom jeg plejer at skrive noter i mine bøger. Men god er den – så langt i hvert fald.

  Kommentarer til kommentaren

  1.
  February 11, 2013 at 17:37:25 pm, Peter Svarre said:
  Ja - det er rigtigt at Gyldendals pris er ret hamper. Det kan godt betale sig at shoppe lidt rundt efter billigere udgaver rundt omkring på nettet. Jeg læser faktisk selv de fleste af mine bøger som e-bøger, men jeg må indrømme, at jeg foretrækker Kindle platformen blandt andet fordi, at det er virkelig nemt at tage noter og at arbejde med noterne bagefter, hvilket er ret praktisk, hvis man f.eks. skal anmelde en bog...

  Skriv en kommentar til denne kommentar

  Dit navn:
  Din e-mail: