Peter Svarre
Den Perfekte Storm

Kommentarer fra folk der læser bogen

I slutningen af hvert kapitel af Den Perfekte Storm er der mulighed for at kommentere det enkelte kapitel. Man kan enten kommentere via sin mobiltelefon, via twitter eller via denne side. Her på siden kan du læse folks kommentarer og evt. kommentere disse kommentarer.

  skriv kommentar
  20. May, 2012
  katrine
  Kommentar til kapitel: 5

  Jeg er lige blevet færdig med kapitel 5, troede aldrig jeg kom igennem dette kapitel. Mange gentagelser og udenomssnak, indholdet er relevant, men kan godt koges ned. Minder om en amerikansk bog.

  Kommentarer til kommentaren

  1.
  May 21, 2012 at 08:34:41 am, Peter Svarre said:
  Hmm - det undrer mig faktisk. De fleste af mine læsere synes netop, at dette kapitel er helt centralt og meget brugbart. Men hvis du synes at bogen minder om en amerikansk bog, så har du ganske ret. Jeg har faktisk helt bevidst skrevet den, for at den skulle minde i skrivestil om bøger skrevet af Malcom Gladwell, Chris Andersen m.fl. Simpelthen fordi jeg foretrækker den amerikanske skrivestil. Jeg kan godt lide den form, hvor man ikke er hardcore faglig hele tiden, men netop supplerer med med fortællende afsnit. Hvis man ikke kan lide den stil, kan det naturligvis godt komme til at fremstå lidt fabulerende ;-)

  Skriv en kommentar til denne kommentar

  Dit navn:
  Din e-mail: