Peter Svarre
Den Perfekte Storm

Kommentarer fra folk der læser bogen

I slutningen af hvert kapitel af Den Perfekte Storm er der mulighed for at kommentere det enkelte kapitel. Man kan enten kommentere via sin mobiltelefon, via twitter eller via denne side. Her på siden kan du læse folks kommentarer og evt. kommentere disse kommentarer.

  skriv kommentar
  01. February, 2012
  Ernst Poulsen
  Kommentar til kapitel: 3

  Et spørgsmål: Du skriver i kap. 3 om brugerskabelse, at vi er nået frem til et postindustrielt samfund, hvor produkter og services er et led i folks identitetsprojekter. Det lyder fornuftigt. Men er der ikke et yderligere aspekt: Vi iscenesætter os selv med et formål – f.eks. at blive hørt, opnå respekt, få respons. Den “flade” vi skaber er altså ikke målet i sig selv – det er responsen, respekten – den menneskelige kontakt vi opnår, som driver os. Eller? Hvad siger du? Er det blot det samme jeg beskriver med andre ord?

  Kommentarer til kommentaren

  1.
  March 12, 2012 at 03:51:31 am, tgftdesbvzf said:
  2.
  February 01, 2012 at 08:21:29 am, Peter Svarre said:
  Jo - jeg er helt enig i, at vores frembringelser faktisk sjældent er målet i sig selv. I sidste ende handler det - som du skriver - om respons, respekt, kontakt og anerkendelse, hvilket er grundlæggende træk ved al menneskelig interaktion. Det interessante ved vores tid er, at identitetsskabelsen er blevet et konstant og livslangt projekt, som dagligt skal gentages og vedligheoldes. Og som et biprodukt af denne konstante identitetsskabelse, frembringer vi så fantastiske ting som Wikipedia, blogs, twitter-samtaler osv. Egentlig handler det meget lidt om teknologi, men det interessante ved teknologien (internettet) er, at det har muliggjort en udbredelse og deling af vores frembringelser, som vi aldrig tidligere har haft mulighed for. Når far stod nede i kælderen og lavede Märklin togbaner for 50 siden, så var det hans helt eget, personlige og ganske ukendte identitetsprojekt. I dag deler han sine modelbaner på Facebook og møder andre Märklin fans på online communities for togbanebygger-buddies ;-)
  1.
  March 12, 2012 at 01:51:32 am, eknnqlpjhim said:

  Skriv en kommentar til denne kommentar

  Dit navn:
  Din e-mail: