Peter Svarre
Den Perfekte Storm

Anbefal bogen

Velkommen til anbefalerprogrammet

Når du tilmelder dig anbefalerprogrammet for bogen Den perfekte storm samler du point, når din anbefaling af bogen leder til et besøg på købssiden på dette websted.

Hver uge udvælges den anbefaler, som har samlet flest point, og vedkommende modtager et gavekort til en gratis bog fra Gyldendal Business. Anbefalerprogrammet løber fra den 26. januar 2012 til den 13. maj 2012

Hvordan fungerer det?

Du klikker på Sign up på denne side, hvorefter du registrerer dig selv med navn og e-mail-adresse. Du skal også vælge et password, så du sidenhen kan logge ind på siden. Når du har gjort dette modtager du en mail, som bekræfter din tilmelding. I mailen finder du dine log-in informationer.

Når du er logget ind vil du se en side med en masse forskellig information. Det eneste vigtige på denne side er den webadresse som står ud for teksten Your Affiliate Link. Denne webadresse er det link, som du skal bruge til at anbefale bogen. Du kan bruge linket i mails, på Facebook, i Twitter og lige hvor du ellers har lyst. Hver gang en person klikker på dit unikke link, optjener du point.

Anbefalerprogrammet er bygget på en standardløsning, hvilket er grunden til at noget af teksten er på engelsk. Det betyder også at du har adgang til en masse statistik, som ikke har nogen egentlig betydning for dette anbefalerprogram. Det eneste du skal tænke på, er at sprede dit unikke link, og så skal vi nok udvælge den bedste anbefaler hver uge.

De bedste ugentlige anbefalere vil blive offentliggjort på bogens Facebook side.

NB! Hvis alle dine anbefalingslinks kommer fra den samme IP-adresse, vil det blive betragtet som et forsøg på at snyde systemet, og så vil du ikke komme i betragtning som den bedste anbefaler i den uge.